Romantiek in het Koetshuis

wo 22 mei

AANVANG: 20:00

Ontdek een avond vol pracht en bijzonderheid in het betoverende koetshuis van Kasteel Heeze, een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland. Het geheel omgrachte kasteel, omringd door een prachtig natuurlandschap nabij de Strabrechtse heide, vormt een idyllische setting voor een unieke muzikale ervaring. Laat je meevoeren naar de intimiteit van een salon met Fanny Mendelssohns liederencyclus en Chopins zelden uitgevoerde pianotrio. Ontdek de weelderige romantiek van Chopin, waar de sprankelende pianopartij samenkomt met de diepe klanken van de strijkers. En geniet van de meesterlijke uitvoering van Richard Strauss’ vioolsonate, een favoriet van velen, door onze vrienden Svetlin Roussev en Yeol Eum Son. Een avond die je niet wilt missen!

Een onvergetelijke avond:

Trekt u graag op met gelijkgestemde klassieke muziekliefhebbers? Ontdek dan een onvergetelijke avond vol meeslepende klanken en culinaire verwennerijen op Kasteel Heeze. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze bijzondere ervaring te omarmen.

Voorafgaand aan het concert genieten we van een heerlijk dinerbuffet aan de lange tafels van Kasteel Heeze (aanvang 18.00u). Hier hebt u de gelegenheid om medeliefhebbers en de musici persoonlijk te ontmoeten, onder het genot van weldadige culinaire hoogstandjes. Dit dinerbuffet is optioneel bij te boeken als u tickets bestelt voor het concert.

Of u nu kiest voor het middagprogramma met aansluitend dinerbuffet, het avondconcert met voorafgaand dinerbuffet, of alleen voor een van de twee concerten gaat zonder dinerbuffet, wij beloven een dag vol muzikale diepgang en culinaire verrassingen. Reserveer uw plek voor deze unieke belevenis op Kasteel Heeze en dompel uzelf onder in de pracht van klassieke muziek en culinaire verfijning.Programma

Korngold opus 11 'Much Ado About Nothing'
Chopin Trio in g opus 8
Fanny Mendelssohn 8 liederen
Strauss sonate opus 18 Es groot