Openingsconcert Storioni goes Urban Art

za 18 mei

AANVANG: 21:30

Duik in een onvergetelijke muzikale belevenis op 18 mei te midden van de dynamische vibes van het Skatepark. De Storioni Soloists, een waanzinnig getalenteerde groep masterstudenten van Nederlandse conservatoria, staan klaar om Max Richter’s ‘4 Seasons recomposed’ nieuw leven in te blazen. Stel je voor: de tijdloze klanken van Vivaldi’s meesterwerk, maar dan in een fris jasje gestoken met invloeden uit pop- en filmmuziek. Het wordt een muzikale reis die je niet wilt missen!

En alsof dat nog niet genoeg is, gaan we daarna verder de urban wereld in. Saxofonist Ties Mellema en de UC Masters nemen je mee op een reis door de connectie tussen klassiek en hiphop met hun performance van PEAX. Verwacht een grensverleggende mix van stijlen die je hart sneller zal laten kloppen. Maar we beginnen de avond op een intieme noot met ‘Those secret Eyes’ van de jonge Britse componiste Charlotte Bray. Het is de Nederlandse première voor dit pianotrio, en het belooft een betoverende start van de avond te worden.

Dus, urban muziekliefhebber en cross-over enthousiasteling, zet 18 mei in je agenda en mis dit spektakel niet. Het wordt een avond vol muziek die je meevoert naar nieuwe hoogten, en dat alles op de meest onverwachte, maar perfecte locatie: het Skatepark. Be ready to be amazed!

Tickets

Kaartverkoop start binnenkort


Line-up

Programma

Charlotte Bray ‘Those Secret Eyes’ Nederlandse première
Max Richter’s ‘Vivaldi 4 Jaargetijden recomposed’
Ties Mellema ‘PEAX’