Muziek in de werkplaats!

za 25 mei

AANVANG: 11:00

Stap in de creatieve wereld van Piet Hein Eek tijdens een uniek concert op de vloer van zijn creatieve werkplaats. De dag is nog jong, en je geest nog fris, dus laat je inspireren door dit bijzondere concert, doordrenkt van Eek’s filosofie van ‘creëren met hetgeen beschikbaar is’. Het belooft een ochtend vol vernieuwing en muzikale ontdekkingen te worden!

Ervaar de magie van arrangementen en nieuwe vormen die zijn ontstaan uit bestaande materialen, een weerspiegeling van de innovatieve geest van Piet Hein Eek. Onder de betoverende klanken van Tsintsadze’s 7 Miniatures zul je een nieuwe waardering ontwikkelen voor het gebruik van diverse materialen in de muziek. Laat je ook verrassen door een uniek arrangement van Gershwin’s Rhapsody in Blue, waarin de grenzen van creativiteit worden opgezocht en verlegd. Dit wordt een ochtend waar muziek en ambacht samensmelten, en waar het schijnbaar onmogelijke mogelijk wordt.

Neem plaats temidden van de werkplaats waar creativiteit en vakmanschap elkaar ontmoeten, en geniet van een ochtend die de kracht van ‘creëren met hetgeen beschikbaar is’ viert. Reserveer nu je plek voor deze unieke muzikale reis en ontdek de harmonie tussen ambacht en klank op de vloer van Piet Hein Eek’s werkplaats. Een ochtend vol verrassingen wacht op je!Programma

Ravel 'Ma Mere L'oye'
Tsintsadze 9 Miniaturen
Waxmann 'Love Music' uit Wagner's Tristan & Isolde
Tjaikovsky Fantasie ouverture Romeo & Julia
Gershwin ‘Rhapsody in Blue’