Storioni festival: Meesters van de kamermuziek

do 23 mei

AANVANG: 20:15

Hoera! Het Storioni Trio heeft de Cultuurprijs Noord-Brabant gewonnen! Deze prijs wordt bij aanvang van dit concert uitgereikt door commissaris van de Koning Ina Adema, die ook voorzitter is van het Cultuurfonds Noord-Brabant.

Dit concert is een eerbetoon aan de kamermuziek, gebracht door internationale sterren, in de bijzondere akoestiek van de Kleine Zaal. Pianist Yeol Eum Son opent de avond met haar favoriete pianosonate van Mozart, waarna we worden meegenomen op een reis door de meesterwerken van Beethoven en Schumann. De avond bereikt zijn hoogtepunt met Mendelssohn’s beroemde Oktet, een meeslepend stuk dat de zaal zal vullen met tijdloze klanken en emotionele diepgang.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de prachtige klanken van internationale sterren, geleid door de virtuoze pianist Yeol Eum Son. Reserveer uw plaats voor deze bijzondere avond vol kamermuziek, waar de muziek de ziel raakt en de schoonheid van de Kleine Zaal de ervaring compleet maakt. Een onvergetelijke avond wacht op u, doordrenkt met de magie van Mozart, Beethoven, Schumann en Mendelssohn.Programma

Beethoven Trio opus 11 in Bes "Gassenhauer"
Schumann 'Fantasie Stücke opus 73
Flanders & Swann Hippopotamus song
Mozart piano sonate Kv 330 in C
Mendelssohn Oktet opus 20 in Es ‘