Storioni Festival – Kleine Zaal op Zondag

zo 26 mei

AANVANG: 12:00

Duik nog een laatste keer in de magie van het Storioni Festival 2024 tijdens het adembenemende slotconcert op zondag 26 mei! We hebben een onvergetelijke reis gemaakt langs kamermuziekparels, bijzondere locaties in de stad en culinaire hoogstandjes, en nu bereiken we de grand finale.

Het slotconcert opent met Mozart’s prachtige 1e pianokwartet dat hij in dezelfde periode schreef als zijn beroemde opera ‘ Le Nozze di Figaro’. Daarna betreden we het terrein van de bijna vergeten componist Rabl met zijn opus 1, een boeiende ontdekking ons aangereikt door Sharon Kam.

Maar wacht, er is meer! Het hoogtepunt van dit concert is het indrukwekkende Grand Sextet van Glinka. Laat je betoveren door een virtuoze pianopartij en een adembenemende finale die gegarandeerd zorgt voor kippenvelmomenten en luisterplezier van het hoogste niveau. Dit wordt een slotconcert om nog lang van na te genieten.

Terwijl we terugkijken op de reeks concerten die ons door de meest betoverende muzikale werelden hebben geleid, belooft het slotconcert de kroon op het werk te worden. Mis deze laatste kans niet om je te laten verrassen, ontroeren en betoveren door de magie van het Storioni Festival 2024. Reserveer nu je plek voor een middag vol muzikale hoogtepunten en sluit het festival samen met ons in stijl af!Programma

Mozart pianokwartet g klein KV478
Rabl pianokwartet opus 1 in Es
Glinka Grand Sextet in Es