Het Storioni Trio in Beethoven’s Tripleconcert

zo 19 mei

AANVANG: 14:15

Op een betoverende middag, op 19 mei, nodigen we u uit om de majestueuze zaal van het Muziekgebouw Eindhoven te betreden. Een ware oase voor liefhebbers van prachtige muziek die uw hart zal verwarmen. Laat u meevoeren door de tijdloze klanken van Ludwig van Beethoven’s meesterwerk, het beeldschone Triple Concert, uitgevoerd door het internationaal geprezen Storioni Trio.

Geniet van Beethoven’s speelse compositie, waar de zachte introductie van het eerste thema door de cello’s en bassen, leidt tot symfonische proporties die de ziel beroeren. Een muzikale reis die begint met subtiliteit en zich ontvouwt tot een aanstekelijke Polonaise, een waar genot voor de fijnproever van klassieke muziek. Dit stuk, een parel in de rijke geschiedenis van de muziek, zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de middag zijn. Dompel uzelf onder in de verfijnde sfeer van deze muzikale belevenis, waarin het Storioni Trio zijn meesterschap toont en de noten tot leven brengt op een manier die u zal verrassen en verwonderen. Maar er is meer dan alleen Beethoven; de prachtige vierde symfonie van Tjaikovski in de uitvoering van Philzuid olv Emanuel Tjeknavorian zal u intrigeren en enthousiasmeren.

Kortom, zorg dat u erbij bent op deze bijzondere dag, waar we u uitnodigen om te genieten van de pracht van klassieke muziek in al zijn glorie. Een culturele parel wacht op u in het hart van het Muziekgebouw Eindhoven. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de wereld van tijdloze melodieën en buitengewone uitvoeringen.

Storioni Café: (In de pauze) van het concert bent u welkom om aan te schuiven bij het Storioni Café, waarbij de artiesten geïnterviewd worden in een informele setting en het publiek de gelegenheid krijgt om de musici beter te leren kennen.Tickets

Kaartverkoop start binnenkort


Line-up

Programma

Beethoven Triple Concert
Tsjaikovski Symfonie no. 4