Het Storioni Trio in Beethoven’s Tripleconcert

zo 19 mei

AANVANG: 14:15

Op een betoverende middag, op 19 mei, nodigen we u uit in het Muziekgebouw Eindhoven. Laat u meevoeren door Ludwig van Beethoven’s meesterwerk, het beeldschone Triple Concert, uitgevoerd door het Storioni Trio.

Geniet van Beethoven’s speelse compositie. Een muzikale reis die begint met subtiliteit en zich ontvouwt tot een aanstekelijk stuk. Dit stuk, een parel in de rijke geschiedenis van de muziek, zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de middag zijn. Dompel uzelf onder in deze muzikale belevenis, waarin het Storioni Trio u zal verrassen. Maar er is meer dan alleen Beethoven; de prachtige vierde symfonie van Tjaikovski in de uitvoering van Philzuid olv Emanuel Tjeknavorian maakt de concertmiddag compleet.

Kortom, zorg dat u erbij bent op deze bijzondere middag. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de wereld van tijdloze melodieën en buitengewone uitvoeringen.

Storioni Café: (In de pauze) van het concert bent u welkom om aan te schuiven bij het Storioni Café, waarbij de artiesten geïnterviewd worden in een informele setting en het publiek de gelegenheid krijgt om de musici beter te leren kennen.Programma

Beethoven Triple Concert
Tsjaikovski Symfonie no. 4