familieconcert Schubert&Piazzolla

ma 20 mei

AANVANG: 12:00

Kasteel Geldrop, doordrenkt van historie en charme, vormt het perfecte decor voor deze muzikale middag. Laat je meevoeren door de klanken van het Storioni Trio en speciale gastmuzikanten op 20 mei in het sfeervolle Geldrop. De hele familie is welkom bij dit concert, er zijn zelfs kleurplaten beschikbaar. Dus pak wat kleurtjes en kruip er lekker bij op de grond!

De ster van de middag is het meeslepende Forellen Kwintet van Schubert, verrijkt met de warme klanken van altviool en contrabas. Dit meesterwerk neemt je mee op een emotionele reis, waar elke noot vertelt over vriendschap, vreugde en Weense elegantie. Maar dat is nog niet alles! We brengen ook de betoverende werken van de Argentijnse componist Astor Piazzolla tot leven, met de virtuoze bijdrage van bandoneonspeler Gwen Cresens. Zijn composities ademen passie en nemen je mee naar de ziel van Buenos Aires. Het samenspel van klassieke en eigentijdse invloeden zorgt voor een unieke en onvergetelijke luisterervaring.

Na afloop van het concert gaan we naar buiten voor een echte muziekspeurtocht door de tuinen van het kasteel. Laat je betoveren en volg de muziek!

Dus, reserveer 20 mei in je agenda en bereid je voor op een middag vol muzikale ontdekkingen, waar families en mensen van alle leeftijden samenkomen om te genieten van de tijdloze pracht van kamermuziek. Beleef deze unieke ervaring op een plek waar de magie van muziek en de schoonheid van de omgeving samenkomen.Programma

Schubert ‘Forellen’ Quintet D667 in A
Astor Piazzolla:

-Michelangelo 70,
-Invierno Porteno,
-Verano Perteno,
-Oblivion,
-Escualo