De Muziekkamer

wo 22 mei

AANVANG: 16:00

Laat u betoveren door Beethoven’s opus 132, een van zijn laatste kwartetten. Ondanks zijn doofheid en depressie componeerde Beethoven dit meesterwerk als een ‘Heilige dank aan de Godheid van een genezen man’. Een aangrijpend stuk dat de diepte van zijn ziel weerspiegelt.

Een onvergetelijke middag

Trekt u graag op met gelijkgestemde klassieke muziekliefhebbers? Ontdek dan een onvergetelijke dag vol meeslepende klanken en culinaire verwennerijen op Kasteel Heeze. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze bijzondere ervaring te omarmen:

Aansluitend aan het middagconcert genieten we van een heerlijk diner aan de lange tafels van Kasteel Heeze. Hier hebt u de gelegenheid om medeliefhebbers en de musici persoonlijk te ontmoeten, onder het genot van weldadige culinaire hoogstandjes. Dit diner is optioneel bij te boeken als u tickets bestelt voor het middagconcert.

Of u nu kiest voor het middagprogramma met aansluitend diner, het avondconcert met voorafgaand diner, of alleen voor een van de twee concerten gaat zonder diner, wij beloven een dag vol muzikale diepgang en culinaire verrassingen. Reserveer uw plek voor deze unieke belevenis op Kasteel Heeze en dompel uzelf onder in de pracht van klassieke muziek en culinaire verfijning.

Tickets

Kaartverkoop start binnenkort


Line-up

Programma

Beethoven strijkkwartet opus 132 in a