De Muziekkamer

wo 22 mei

AANVANG: 16:00

Naast het standaardrepertoire verrast en experimenteert het nieuwsgierige jonge Otilka kwartet graag met het spelen van minder bekende componisten en het fuseren van muziekstijlen zoals Jazz en Tango.

Een onvergetelijke middag

Trekt u graag op met gelijkgestemde klassieke muziekliefhebbers? Ontdek dan een onvergetelijke dag vol meeslepende klanken en culinaire verwennerijen op Kasteel Heeze. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze bijzondere ervaring te omarmen:

Aansluitend aan het middagconcert genieten we van een heerlijk dinerbuffet aan de lange tafels van Kasteel Heeze. Hier hebt u de gelegenheid om medeliefhebbers en de musici persoonlijk te ontmoeten, onder het genot van weldadige culinaire hoogstandjes. Dit dinerbuffet is optioneel bij te boeken als u tickets bestelt voor het middagconcert.

Of u nu kiest voor het middagprogramma met aansluitend dinerbuffet, het avondconcert met voorafgaand dinerbuffet, of alleen voor een van de twee concerten gaat zonder dinerbuffet, wij beloven een dag vol muzikale diepgang en culinaire verrassingen. Reserveer uw plek voor deze unieke belevenis op Kasteel Heeze en dompel uzelf onder in de pracht van klassieke muziek en culinaire verfijning.

Tickets


Line-up

Programma

Shostakovich strijkkwartet nr. 10 deel 1

Haydn strijkkwartet opus 20 nr. 2

Henkemans strijkkwartet nr. 2

Brahms Symphonie nr. 3 ‘poco allegretto’(arr.Job Huiskamp/Piazolla versie)