Aan tafel bij Piet Hein Eek

vr 24 mei

AANVANG: 19:00

Een avond vol zintuiglijke verrukkingen in het nieuwe Grand Café van Piet Hein Eek. Laat je meeslepen door een avondvullend programma waar gastronomie en muziek hand in hand gaan, een ervaring waar je nog lang over zult napraten.

Schuif aan aan de lange tafel in de kantine van Grand Cafe Piet Hein Eek voor een diner om nooit te vergeten. In vijf gangen, ondersteund door een mooi wijnarrangement, maak je kennis met de mooiste producten uit Eindhoven en omstreken die je smaakpapillen betoveren, terwijl de muziek je meeneemt langs elegante Parijse salons, de sprankelende Weense polka’s van Strauss, tot de intens virtuoze zigeunermuziek uit het hart van Roemenië. 

Chef Erling stelt zijn menu namelijk rigoureus samen met ingrediënten die binnen een straal van 45 kilometer rondom het restaurant geproduceerd worden. De hyper-lokale lekkernijen worden toegelicht door de leverancier zelf, dichter bij de bron kun je niet komen! 

Het wordt een avond waar lang gekoesterde wensen uitkomen, een unieke en exclusieve beleving die je niet wilt missen! Tussen de gangen door en tijdens het diner zul je verrast worden door spontane muzikale intermezzo’s. Of het nu een flashmob is die voor je neus plaatsvindt of een muzikale verrassing buiten je zichtveld, deze onverwachte momenten voegen een extra dimensie toe aan je culinaire en culturele avontuur.

Maak je geen zorgen over het eten en drinken – alles is all inclusive. Aan het einde van de avond ga je niet alleen voldaan naar huis wat betreft de gastronomische geneugten, maar ook met een gevuld hart dankzij de prachtige muzikale en culturele reis die je hebt ervaren. Reserveer nu je plek voor deze bijzondere avond en laat je verwennen door de harmonie van smaken en klanken. Een avond vol verrassingen wacht op je!

Hotelarrangement: het is mogelijk om een arrangement te reserveren (zolang de beschikbaarheid strekt, let op: zeer beperkt plek!) en deze bijzondere culinaire en muzikale avond te combineren met een unieke overnachting in het mooie hotel van Piet Hein Eek, en de volgende dag te beginnen met een concert in de werkplaats van deze veelzijdige kunstenaar. Programma

Een verrassingsprogramma met o.a.

Chopin Andante Spianato & Grand Polonaise
Schubert strijktrio D471
Telemann Fantasia
delen uit Dvorak’s ‘Dumky’ trio