Meld je aan voor de Storioni Familie!

Het Storioni Trio neemt bezoekers van het Storioni Festival mee op een jaarlijks muzikale ontdekkingsreis langs bijzondere juweeltjes uit de kamermuziek. Dat doen we al meer dan tien jaar.

En dat willen we blijven doen!

Het festival kan wat extra financiële ondersteuning gebruiken en daarom willen we gezamenlijk de schouders onder het festival zetten. Als een echte familie. Zodat we jaarlijks weer, met elkaar, kunnen genieten van al het moois, al het bijzondere en al het vernieuwende wat het Storioni Trio ons te bieden heeft.

Voelt u zich ook verbonden bij het Storioni Festival en wilt u d.m.v. een eenmalige donatie lid worden van de Storioni familie?

Voordelig zakelijk doneren

Het Storioni Festival beschikt over de culturele ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling). Als u kiest voor een periodieke gift, dan kunt u dit aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

Meer weten over periodieke schenkingen, en andere vormen van geven? Neemt u dan contact op met info@storionifestival.nl.

 

Contactgegevens

Stichting Storioni Festival
Postbus 615
5600 AP Eindhoven

Bezoekadres:
Jan van Lieshoutstraat 3
5611 EE Eindhoven

KvK nummer: 17263224
RSIN: 821310975

Doelstelling

Het bevorderen van de scheppende toonkunst, de kamermuziek uitvoeringspraktijk en muziekeducatie. De stichting beoogt haar doel te bereiken door het organiseren van een muziekevenement.

Bestuur

Guy Kerpen – voorzitter
Romana Verstraeten – penningmeester
Marco Haanappel
Yvonne van Hest

Het bestuur is onafhankelijk en onbezoldigd.