Q&A met het Storioni Trio

april, 2020
Alle brandende vragen die u altijd al had voor het Storioni Trio; stuur ze nu in en laat de musici uw prangende vragen beantwoorden!

Q&A met het Storioni Trio

Brandende vragen, dingen die u zich altijd al afvroeg, allerhande weetjes en nieuwsgierigheidjes – dit is uw kans om antwoorden te krijgen, want we gaan uw vragen verzamelen en aan het Storioni Trio voorleggen. In een gefilmde sessie, die we beschikbaar maken aan u, het publiek, zullen Wouter & Marc Vossen en Bart van de Roer uw vragen beantwoorden. Dus, had u altijd al eens willen weten hoe ze in de muziek terecht zijn gekomen, of vraagt u zich af waar ze al die internationale gast-musici toch altijd vandaan weten te halen? De heren gaan het onthullen in wat belooft een gezellig gesprek te worden, voor u vanuit uw eigen comfortabele huiskamer te volgen.

Hoe kan ik vragen stellen?

Stuur uw vragen voor 30 april a.s. in via het volgende e-mailadres: info@storionifestival.nl. We maken natuurlijk tijdig bekend wanneer en waar we gaan uitzenden, zodat u geen enkel weetje hoeft te missen. Doet u mee?