Alle Musici

Yeol Eum Son

Piano

De gracieuze en tijdloze interpretaties, kristalheldere aanraking en veelzijdige, opwindende uitvoeringen van Yeol Eum Son hebben wereldwijd de aandacht van het publiek getrokken. Geprezen om haar breed eclectische repertoire van concerti, variërend van Bach en Mozart tot Shchedrin en Gershwin, omvatten haar recente hoogtepunten optredens met het Gürzenich-Orchester Köln, Konzerthausorchester Berlin en Bergen Philharmonic onder leiding van Dmitrij Kitajenko. Ook maakte ze haar debuut in Parijs met het Orchestre Philharmonique de Radio France onder Mikko Franck en trad ze op met het Mariinsky Theatre Orchestra onder Valery Gergiev, en vele anderen.

Yeol Eum Son’s vermogen om zowel verfijnde klassiekers als hedendaagse werken meesterlijk te vertolken, versterkt haar reputatie als een pianiste van buitengewone veelzijdigheid. Haar samenwerkingen met vooraanstaande orkesten en dirigenten weerspiegelen niet alleen haar virtuositeit, maar ook haar vermogen om een breed scala aan muzikale stijlen en periodes te omarmen. Deze Zuid-Koreaanse pianiste blijft een opmerkelijke kracht in de wereld van de klassieke muziek, met een indrukwekkend repertoire dat de harten van luisteraars wereldwijd blijft veroveren.

Yeol Eum Son's vermogen om zowel verfijnde klassiekers als hedendaagse werken meesterlijk te vertolken, versterkt haar reputatie als een pianiste van buitengewone veelzijdigheid.

Luisteren

Volg deze artiest