Alle Musici

UC Masters

UCMASTERS, het tweejarige talentontwikkelingstraject van EMOVES, is een unieke reis voor twaalf toptalenten, elk vertegenwoordigend een kunstvorm: Art, Music, Dance en Spoken Word. Gedurende deze intensieve periode worden zij persoonlijk begeleid door een toegewijde coach, die niet alleen verantwoordelijk is voor het programma, maar ook actief bijdraagt aan de groei van hun talent.

In deze stimulerende omgeving hebben de toptalenten de vrijheid om, in samenspraak met hun artistieke coach, hun eigen doelstellingen en ambities te formuleren. Het traject daagt hen uit om hun autonome urban creativiteit verder te ontwikkelen, waarbij de nadruk ligt op het werken vanuit energie, nieuwsgierigheid en leergierigheid.

Op 1 juli 2023 markeert een bijzonder moment in het UCMASTERS-traject, want dan verwelkomen we met trots 12 nieuwe talenten. Dit betekent niet alleen een uitbreiding van het programma, maar ook een verdere verrijking van de diverse artistieke gemeenschap die EMOVES koestert.

UCMASTERS biedt niet alleen begeleiding; het creƫert een vruchtbare bodem waarin creativiteit gedijt en waar talenten worden aangemoedigd om hun artistieke horizon te verbreden. Deze unieke samenkomst van individuele groei en collectieve artistieke expressie vormt de essentie van het UCMASTERS-traject, dat blijft gedijen als een broedplaats voor urban creativiteit in al haar vormen.Concerten:

Later meer...

Alle concerten
UCMASTERS, het tweejarige talentontwikkelingstraject van EMOVES, is een unieke reis voor twaalf toptalenten, elk vertegenwoordigend een kunstvorm: Art, Music, Dance en Spoken Word.

Luisteren

Volg deze artiest