Alle Musici

Thomas Florio

Array

Thomas heeft op het operatoneel in heel Europa opgetreden, waaronder bij de Bayerische Staatsoper, Deutsche Oper Berlin, Staatsoper Hamburg, Opéra national de Lorraine, Staatsoper Hannover en Theater Magdeburg, onder anderen. Van 2011 tot 2013 was hij lid van het Internationales Opernstudio aan de Staatsoper Hamburg. Zijn vroege hoogtepunten in zijn carrière omvatten programma’s voor jonge artiesten bij Wolf Trap Opera en het Merola Opera Program van San Francisco Opera.

Als concertartiest heeft Thomas opgetreden met gerenommeerde ensembles zoals de Berlin Philharmonic (Duitsland), het Oslo Philharmonic (Noorwegen), het Kuhmo Chamber Music Festival, het Turku Music Festival en de Tapiola Sinfonietta (Finland), het Stift International Music Festival (Nederland), Les sons intensifs (België) en het Staunton Music Festival (VS).

Thomas wijdt zich ook aan het opleiden van de volgende generatie musici en muziekliefhebbers. Hij treedt op in kinderopera’s, vertelt symfonische concerten voor gezinnen in zowel het Duits als het Engels, leidt nagesprekken met jong publiek en werkt samen met lokale scholen voor presentaties op school. Zijn toewijding aan zowel uitvoering als educatie weerspiegelt zich in de veelzijdigheid van zijn artistieke bijdragen en maakt hem tot een gewaardeerde figuur in zowel de operawereld als de concertzaal.

Zijn toewijding aan zowel uitvoering als educatie weerspiegelt zich in de veelzijdigheid van zijn artistieke bijdragen en maakt hem tot een gewaardeerde figuur in zowel de operawereld als de concertzaal.

Luisteren

Volg deze artiest