Alle Musici

Roy | the Ruggeds

Dans

Roy Overdijk, geboren in Woensel, Eindhoven, ontwikkelde zijn passie voor dans door de levendige verjaardagsfeesten van zijn familie en de constante Motown-muziek in huis. Zijn dansavontuur begon serieuzer te worden toen hij als peuter Bust a Groove speelde op de PlayStation en later een breakdanceklas ontdekte in zijn straat, dankzij een tip van vriend Virgil.

Roy ontmoette Jessy en de rest van het team tijdens een open oefensessie en stond voor de keuze tussen voetbal en breakdance. Hoewel zijn keuze zijn vader teleurstelde, koos Roy voor breakdance als zijn creatieve uitlaatklep.

Zijn bijdrage aan de crew omvat het bouwen van bruggen tussen mensen en ideeën. Hij is bekend om zijn oplossingsgerichtheid en vermogen om nieuwe concepten en bewegingen te creëren voor shows en video’s.

Naast zijn creativiteit en scherpte vervult Roy een soort moederrol in de crew, altijd voorbereid en attent op de behoeften van anderen.

Roy’s angsten omvatten het verlies van dierbaren en de diepten van de oceaan. Zijn dagelijkse humeur wordt het best weerspiegeld in de muziek “Days to Come” van Bonobo ft. Bajka, een mix van reflectie en vooruitzicht, met een vleugje melancholie en hoop.

Luisteren

Volg deze artiest