Alle Musici

Barry Jurjus

Percussie

Barry is een veelzijdige percussionist, die zijn ritmische vaardigheden op diverse podia tentoonspreidt. In de bruisende samba van de Braziliaanse percussiegroep AbSurdo laat hij zijn ritmische hart kloppen, terwijl hij naast het leveren van spetterende optredens ook vele workshops heeft verzorgd op lagere en middelbare scholen, in opdracht van Absurdo.

Bij het koperensemble WorldBrass neemt Barry elke denkbare percussierol voor zijn rekening, variƫrend van de elegantie van Barok tot de passie van Jacques Brel. Dit internationale gezelschap heeft de eer om wereldwijd op te treden, waarbij Barry zijn veelzijdigheid ten volle benut.

In het Symphonie Orkest Vlaanderen draagt Barry zijn ritmische bijdrage als percussionist en paukenist, waar hij het klassieke repertoire met vakmanschap vertolkt.

Hij behaalde zijn diploma als percussionist aan het Amsterdams Conservatorium. Met steun van de VSB-beurs en Nuffic-beurs voltooide hij met succes zijn masteropleiding in Berlijn. In dezelfde periode werd zijn uitzonderlijke talent bekroond met de Yamaha Slagwerkprijs.

Concerten:

Later meer...

Alle concerten
Een veelzijdige percussionist, die zijn ritmische vaardigheden op diverse podia tentoonspreidt.

Luisteren

Volg deze artiest