Piet Hein Eek – Grand Café

DE WERELD VAN PIET HEIN EEK

Rond de werkplaats (het hart van het bedrijf), zijn de winkel, showroom, galerie, evenementenruimte en een restaurant gemaakt. In de loop van 2021 zijn na jarenlang bouwen een hotel met 13 kamers, de DAKBAR, dakterrassen en een friettent gekomen. Ook zijn er een groot aantal studio’s toegevoegd waar jonge ontwerpers zijn gevestigd. Het gebouw is een creatieve en bruisende plek geworden waar bezoekers worden ontvangen van over de hele wereld. Vorig jaar is het vernieuwde Grand Café geopend.

 

GRAND CAFÉ VAN PIET HEIN EEK
Halvemaanstraat 28
5651 BP Eindhoven
+31 (0) 40-4009005
restaurant@pietheineek.nl

Bereikbaarheid

Vanaf Centraal Station Eindhoven kunt u met de bus bij Piet Hein Eek komen: Bus 401 richting Eindhoven Airport of 402 Veldhoven-Zonderwijk, stap uit bij halte Cederlaan (reistijd ong. 8 minuten). Loop vanaf de halte richting de rondweg (na het uitstappen links), steek de rondweg over en volg deze tot de Plaggenstraat, Ga hier linksaf en volg deze tot Piet Hein Eek. Buslijn 13 is ook mogelijk, Deze stopt in de Halvemaanstraat bij Piet Hein Eek. Echter deze bus gaat maar 1 keer per uur.
Vanuit Tilburg, Den Bosch of Nijmegen: volg de randweg N2, neem afslag 30, neem de 1e afslag, ga bij het stoplicht rechtsaf de Noord-Brabantlaan op, ga bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf de Van der Muydenstraat in, volg deze straat tot het einde en ga dan rechtsaf, na het viaduct bent U in de Halvemaanstraat, na een paar honderd meter ziet U links Piet Hein Eek. Vanuit Antwerpen, Venlo of Maastricht: volg de randweg N2, neem afslag 31, ga bij het stoplicht linksaf de Noord-Brabantlaan op, ga bij het 3e stoplicht linksaf de Van der Muydenstraat in, volg deze straat tot het einde en ga dan rechtsaf, na het viaduct bent u in de Halvemaanstraat, na een paar honderd meter ziet u links Piet Hein Eek. Over rondweg noord: na het spoorwegviaduct meteen de ventweg op. Bij de kruising met de Zwaanstraat naar rechts en bij de nieuw aangelegde rotonde naar links de Halvemaanstraat in. Na 100 meter aan de rechterkant Piet Hein Eek. Over rondweg zuid: na de rotonde met de Tilburgseweg rechtsaf, volg de richting Veldhoven, let op, ga na de rotonde meteen rechtsaf de Koenraadlaan in, volg deze tot het 1e kruispunt, na een klein stukje rechts ziet u aan de linkerkant Piet Hein Eek.

Concerten op deze locatie