De zaterdagen van Muziek in de Cathrien

Al meer dan 35 jaar biedt de Cathrien op de zaterdagmiddag een prachtige akoestische ruimte voor de concertreeks Muziek in de Cathrien. Het Collegium Musicum Eindhoven zorgt ervoor dat professionele musici en de betere amateurkoren voor u optreden. Een gevarieerd programma van hoge kwaliteit wordt u in deze sfeervolle, monumentale kerk aangeboden. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur.

Bereikbaarheid

Treinstation Eindhoven-Centraal, tevens busstation Eindhoven, is op loopafstand van de kerk. Komende vanaf de perrontrappen binnenin het station slaat u linksaf en neemt de uitgang aan de zuid/centrum/taxi-zijde. U loopt in circa 10 minuten naar de kerk.
U kunt uw fiets tijdens winkeltijden en uitgaanstijden bewaakt stallen in Fietsenstalling De Heuvel op het Catharinaplein (kruispunt Ten Hagestraat / Jan van Lieshoutstraat). Tevens zijn er enkele rekken direct bij de achteringang van de kerk. Let op: deze zijn onbewaakt!
Volg de borden Eindhoven-Centrum. In Eindhoven centrum volgt u de borden “Muziekgebouw Frits Philips” of “Stadhuis.” Parkeren: Er is nauwelijks parkeergelegenheid bij de kerk. U kunt uw auto het beste parkeren in de parkeergarage “Q-Park Stadhuisplein” (te bereiken via Keizersgracht / Wal) of “Heuvelgalerie” (te bereiken via Vestdijk). Beide parkeergarages zijn altijd open en op enkele tientallen meters loopafstand van de kerk.

Concerten op deze locatie