Liselot Blomaard (1997) rondde in juni 2020 haar bacheloropleiding altviool af aan het Conservatorium van Amsterdam. Kamermuziek is haar grote passie. Op dit moment remplaceert ze bij verschillende professionele orkesten en daarnaast zet ze haar studies voort met een masteropleiding.

Liselot Blomaard (Bergen, 1997) begon op haar zesde met vioollessen. In 2014 stapte ze over naar de altviool en kreeg ze lessen op de Jong Talent afdeling en op de Vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam bij Judith Wijzenbeek. Sinds september 2016 studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marjolein Dispa en in 2019 deed ze een Erasmus Exchange in Oslo, waar ze lessen kreeg van Lars Anders Tomter. Ze volgde masterclasses bij Nobuko Imai, Jürgen Kussmaul, Tabea Zimmermann, Pauline Sachse, e.v.a. Van jongs af aan speelde ze al in orkesten en bekleedde ze meerdere malen de rol van aanvoerder. Op het moment speelt ze met verschillende professionele orkesten mee als remplaçant, zoals Amsterdam Sinfonietta, Pynarello, Aurora Chamber Orchestra, Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentie Orkest. Kamermuziek is een grote passie van haar en ze is daarom erg blij deel uit te maken van het ADAM kwartet. Ook speelt ze graag in andere bezettingen kamermuziek. Naast het vele samenspel soleerde ze met verschillende orkesten. Zo speelde ze in 2018 Bruch Romance met het Con Brio, olv Willem de bordes en speelde ze Mozart Sinfonia Concertante met haar vroegere jeugd orkest, Camerata Amstelveen.

Liselot speelt op een instrument van Annelies Steinhauer dat ze in bruikleen heeft van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF).