Isobel Warmelink is een jonge Nederlandse violiste, geboren in Rotterdam. In januari 2022 won zij de eerste prijs bij het Nederlands Vioolconcours Oskar Back. In de finale soleerde ze met het Residentie Orkest in een sprankelend Rondo van Mozart en een aangrijpende vertolking van Alban Bergs Vioolconcert. De jury prees haar om haar gepassioneerde spel en fantastische samenspel met het orkest.

Isobel soleerde eerder met orkesten als Sinfonia Rotterdam, het Orkest van de Achttiende Eeuw, het Nationaal Jeugd Orkest en het Símon Bolívar Symphony Orchestra. Daarnaast is zij regelmatig te horen met solorecitals en in kamermuziekverband. In 2022 is Isobel te gast bij onder andere het Schiermonnikoog Festival, Wonderfeel, het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht en het Storioni Festival Eindhoven.

Momenteel studeert Isobel aan de Mozarteum Universiteit in Salzburg bij Prof. Lukas Hagen, de primarius van het beroemde Hagen Kwartet. Daarvoor studeerde zij achtereenvolgens bij Koosje van Haeringen en Vera Beths in Den Haag. In het seizoen 2018-2019 was Isobel Academist bij het Koninklijk Concertgebouworkest.