Iedje groeide op in Tilburg en begon op achtjarige leeftijd met cellolessen. Ze behaalde haar bachelordiploma Cum Laude aan het Conservatorium van Maastricht bij Mirel Iancovici en haar master behaalde ze in juli 2021 Cum Laude aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen, bij Johannes Moser.

Iedje kwam al op vroege leeftijd in aanraking met kamermuziek en orkestspel. Tijdens haar studies was ze onder andere aanvoerder in het Nationaal Jeugdorkest (NJO) en speelde ze in The European Union Youth Orchestra (EUYO) sinds 2018 als Tuttist en aanvoerder. Ze speelde in seizoen 2018/2019 als academiste bij Het Antwerp Symphony Orchestra en van 2019 tot 2021 als academiste bij WDR Sinfonieorchester in Keulen. Iedje volgde lessen bij onder andere Gustav Rivinius, Gregor Horsch, Ernst Reijseger, Marie Hallynck en Henri Demarquette.

Momenteel heeft iedje een vaste baan als ‘Vorspieler’ bij de Niederrheinische Sinfoniker in Krefeld en Mönchengladbach. Vanaf augustus 2023 start ze aan haar proefjaar als plaatsvervangend aanvoerder bij het Residentie Orkest in Den Haag. Samen met de Belgische violiste Jiska Lambrecht vormt Iedje een Kamermuziek duo genaamd Duo Misia. Zijn zijn actief in Nederland, België en Duitsland.

Iedje bespeelt mede door de financiële steun van Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM) een cello gebouwd in 2020 door Sebastian Zens te München.