Inschrijving geopend voor Music in the Streets 2024

Je kunt je nu aanmelden voor Music in the Streets!

Het Storioni Festival nodigt enthousiaste muzikanten uit om zich in te schrijven voor ons stadsevenement Music in the Streets. Op de middag van zaterdag 25 mei komt het hart van Eindhoven tot leven met de klanken van diverse muzikanten die hun passie voor kamermuziek en meer met het publiek willen delen!

Van harpisten tot blazers, violisten, bewonderaars van Beethoven en Bach, cross-over artiesten, ensembles, solisten, conservatoriumstudenten en amateurs, het Storioni Festival verwelkomt muzikanten van alle soorten om deel te nemen!

Let op: Deelname is op vrijwillige basis en helaas hebben we niet het budget om deelnemers te compenseren. Echter, we bieden je graag een ticket aan voor het openingsconcert van het Storioni Festival op zaterdagavond 18 mei om 21.30 bij Area 51, het grootste indoor skatepark van Europa!

We zullen een stoel en een muziekstandaard voor je klaarzetten. Alle muzikanten, met uitzondering van pianisten, worden gevraagd hun eigen instrument mee te brengen. Bij mooi weer spelen we buiten. Als het regent gaan we naar binnen.

Locatie: Verschillende locaties op De Kleine Berg, Eindhoven (specifieke locaties worden met je afgestemd) Zaterdag 25 mei 2024 | 14.00 – 17.00 uur

De deadline voor inschrijving is vrijdag 5 mei 2024, om 17.00 uur, CET.

Ja, ik doe mee!

Music in the Streets 2023