PROGRAMMA / STORIONI FESTIVAL 2018

Storioni’s Grande Parade
ZA 20 JANStorioni’s Grande Parade Muziekgebouw Eindhoven | Alle Zalen & Foyers | 19.30 uur start concert | € 32,00

o.a. Tijl Beckand spreker, Orkun Ağir bağlama, Rianne Wilbers sopraan, Wouter Vossen viool, Vladimir Mendelssohn altviool, Nicolas Altstaedt cello, Marc Vossen cello, Arjan Woudenberg klarinet, Bart van de Roer piano, New NeighboursStorioni Trio

GROTE ZAAL / KLEINE ZAAL / FOYER

Orkun Ağir – If I die… (wereldpremière)
Persoonlijk verhaal Storioni Trio & Tijl Beckand

New Neighbours
Haydn – Pianotrio
Turina – Circulo
Dvorák – Pianotrio in e ‘Dumky’
Britten – cellosonate
Dohnányi – Sextet opus 37 (deel 1)

Een avond Beyond Borders. Tijl Beckand, zelf nazaat van een ‘ongewenste vreemdeling’ presenteert deze avond. Optredens door gevluchte artiesten en Eindhovenaren in samenwerking met New Neighbours. En de wereldpremière van If I die…,een nieuw werk van componist Orkun Aği – geschreven op een gedicht van Ataol Behramoğlur-, klinkt. Het werk is gemaakt in opdracht van het Storioni Festival.

Bezoekersinformatie
De Grande Parade vindt plaats in alle zalen en foyers van het Muziekgebouw. De festivalavond start  in de Stadsfoyer en gaat daarna naar de DLL Grote Zaal, bij deze concerten zijn alle concertbezoekers aanwezig. Daarna kiest u uit twee concerten die plaatsvinden in de 2e Foyer of de Kleine Zaal. Afsluitend is er een concert voor alle bezoekers in de DLL Grote Zaal. Er is voldoende tijd om van het ene naar het andere concert te lopen.

In januari ’18 verschijnt op deze pagina de complete timetable.

19.30 UUR | CONCERTEN: ALLE ZALEN & FOYERS