PROGRAMMA / STORIONI FESTIVAL 2019

Finale Storioni Willem Twee Concours ’18
WO 17 JANFinale Storioni Willem Twee Concours ’18 Willem Twee Concertzaal, Den Bosch | 20.00 uur | gratis entree

Binnen het Storioni Festival is er ruime aandacht voor talentontwikkeling in de Storioni Academy. De Academy voorziet in coaching op vele niveaus, van muziekschoolleerling tot masterstudent en niet in de laatste plaats in het Storioni Willem Twee Concours (voorheen Storioni Toonzaal Competitie).

Tijdens de spannende finaleavond van het Storioni Willem Twee Concours spelen maximaal vier ensembles hun zelf gekozen repertoire voor het publiek en de vakjury. Het winnende ensemble ontvangt coaching door het Storioni Trio en krijgt optredens aangeboden in onder andere Willem Twee Concertzaal (voorheen De Toonzaal) en Muziekgebouw Eindhoven, en speelt tijdens het Storioni Wandelconcert Den Bosch. Bovendien ontvangt de winnaar de MAX Jong Talent Prijs en wordt er een Publieksprijs uitgereikt. Het Storioni Willem Twee Concours is een prachtige kans om de musici van de toekomst te ontmoeten!

Finalisten Storioni Willem Twee Concours ‘18

sfp
Lee Sin Yu sopraan, Lin Kwai Kit fluit, Petros Papoulias piano

Firgun Ensemble

Ludovic Bataillie viool, Ciska Vandelanotte viool, Timothy McAllister altviool, Fien van Damme cello, Emile Souvagie klarinet

Tri au Bois
Tine Verhoeven hobo, Sarah Jelassi klarinet, Simon Vandenbroecke fagot